image
Home - Diensten

Airconditioning

Dankzij de verandering van het klimaat is de airconditioning tegenwoordig onmisbaar geworden. Met onze jarenlange ervaring kunnen we voor elke situatie een passende oplossing bieden.

 

Ontdek waarmee je jou kunnen verderhelpen
icon Leker fris!

Hoog aan de wand aircoheater

De 'hoog aan de wand' AircoHeaters koelen en verwarmen op een uiterst energiezuinige wijze, terwijl ze tevens zorgen voor een gezonde binnenluchtkwaliteit. Deze units zijn geschikt voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten. Geniet altijd van de perfecte binnentemperatuur, met de optie om ze te bedienen via vaste bediening of infraroodtechnologie.

Contacteer ons

icon In het plafond!

Cassette Aircoheaters

Cassette AircoHeaters zijn bij uitstek geschikt voor het koelen of verwarmen van zowel winkels als kantoren. Dankzij de inverter- en luchtverspreidingstechnologie wordt de warme of koele lucht vanaf het plafond gelijkmatig verspreid, zelfs tot in het verste hoekje van de ruimte. Het beste van alles is dat dit alles wordt bereikt met een laag energieverbruik, wat zorgt voor een efficiënte werking.

Deze veelzijdige units kunnen perfect worden geïntegreerd in een tegel plafond of naadloos worden weggewerkt in een verlaagd gyproc plafond. Wat uw situatie ook is, er is altijd een passende oplossing voorhanden. Met de Cassette AircoHeaters kunt u genieten van een comfortabel binnenklimaat, aangepast aan uw specifieke behoeften en met een esthetische afwerking die naadloos aansluit bij het interieur.

Contacteer ons

icon Vervang je radiator.

Vloer en plafond Aircoheaters

AircoHeaters voor vloer en plafond bieden een comfortabele oplossing voor zowel verwarmen als koelen op een zeer energiezuinige manier. Vloerunits zijn bijzonder geschikt wanneer verwarming belangrijker is dan koeling, aangezien de montage net boven de vloer zorgt voor een optimale verspreiding van warme lucht. Als je overweegt je oude radiatoren te vervangen om volledig elektrisch te gaan, dan vormen deze vloer AircoHeaters de perfecte oplossing.

Contacteer ons

icon Bijna onzichtbaar.

Inbouw aircoheaters

De inbouw AircoHeaters bieden een perfecte combinatie van minimalisme, comfort en energiezuinigheid. De warme of koele lucht wordt vrijwel geruisloos verspreid via discrete roosters. Deze units kunnen worden geplaatst in een verlaagd plafond, een valse wand of zelfs in het houtschrijnwerk. Voor extra functionaliteit zijn sommige modellen verkrijgbaar met een interactief rooster.

Als je op zoek bent naar een onzichtbare oplossing om lekker koel te zitten, dan is de inbouw aircoheater de perfecte keuze.

Contacteer ons