image
Home - Over ons

Over ons

Dit is Een Warm Welkom bij Onze Zaak

Het Verhaal van Sterkens Installatietechniek

Na jarenlang waardevolle ervaring te hebben opgedaan bij een vooraanstaand bedrijf, besloot Thijs Sterkens zijn eigen weg in te slaan. Met een visie van persoonlijke aandacht en toewijding, begonnen we aan ons avontuur. Dankzij onze nauwe betrokkenheid bij elke klant groeide ons klantenbestand gestaag. In de loop der jaren hebben we onze diensten uitgebreid en nu omvat ons aanbod alles, van verwarmingsinstallaties tot geavanceerde airco-oplossingen, en zijn we volop de hernieuwbare sector ingeslagen.

Elke dag zetten we ons in om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Ons team van toegewijde professionals staat klaar om elke uitdaging aan te gaan en de perfecte oplossingen te vinden die aansluiten bij de behoeften van onze gewaardeerde klanten. Of het nu gaat om het creëren van een comfortabele omgeving in uw huis of het implementeren van duurzame energieoplossingen voor uw bedrijf, we gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Bij Sterkens Installatietechniek geloven we dat ons succes voortkomt uit onze betrokkenheid, vakmanschap en voortdurende streven naar perfectie. Wij zijn trots op ons verhaal en kijken ernaar uit om samen met u te bouwen aan een duurzame en comfortabele toekomst. Bedankt voor uw vertrouwen in onze expertise, en we blijven ons elke dag inzetten om u de hoogste kwaliteit en service te bieden.

Contacteer ons