image
Home - Diensten

Sanitair

Of u nu droomt van een nieuwe badkamer of een mindervalide oplossing nodig heeft, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij helpen u graag met uw behoeften, of het nu gaat om het creëren van uw droombadkamer, het vinden van een toegankelijke oplossing voor beperkte mobiliteit of advies voor een openbare omgeving. Neem gerust contact met ons op, we hebben de expertise om u naar de beste oplossing te begeleiden. Uw tevredenheid staat voorop!

Ontdek waarmee je jou kunnen verderhelpen
icon Puur genieten

Badkamer

Welkom in de wereld van prachtige badkamers, waar dromen werkelijkheid worden!

Bij ons ben je aan het juiste adres voor jouw ideale badkamer. Dankzij onze directe samenwerking met groothandels en onze efficiënte aanpak zonder toonzaal, kunnen we altijd de beste prijzen aanbieden. Geen compromissen, enkel topkwaliteit voor jou.

Laat je verleiden door ons uitgebreide assortiment en creëer de badkamer waar je altijd van hebt gedroomd. Van modern tot tijdloos design, wij hebben alles in huis om jouw visie tot leven te brengen. Klaar om jouw badkamerdromen waar te maken? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen!

Contacteer ons

icon Alles voor jou comfort!

Sanitar voor mindervaliden

Een mindervalide badkamer vereist nauwkeurige plaatsing van hulpmiddelen, zoals handgrepen en beugels, om veiligheid en comfort te waarborgen. Het bepalen van de juiste hoogte en locatie van deze hulpmiddelen is afhankelijk van de specifieke situatie en biedt voordelen voor zowel gebruikers als hulpverleners.

Douchevoorzieningen voor mindervaliden in openbare gebouwen, zoals zwembaden, hotels, ziekenhuizen en rusthuizen, moeten aan specifieke eisen voldoen. Dit omvat zit- en staanondersteuning, voldoende vrije ruimte voor rolstoelpatiënten en accessoires die gemakkelijk bereikbaar zijn vanuit zittende positie. Een thermostatische mengkraan met antiverbrandingsveiligheid, een koud lichaam en ergonomische bediening wordt aanbevolen voor extra veiligheid en comfort.

 

Contacteer ons

icon Na de actie!

Openbare ruimte

Wij zijn gespecialiseerd in het voorzien van de benodigde sanitaire faciliteiten voor diverse locaties, waaronder sporthallen en kantoorgebouwen. Of het nu gaat om renovatie of het starten van een nieuw project, wij staan voor je klaar.

Bij openbare ruimtes is het essentieel om rekening te houden met maximale bezetting, veiligheid en uiteraard de legionellaregelgeving. We nemen deze belangrijke aspecten altijd in overweging om een efficiënte en veilige sanitaire oplossing te bieden. Vertrouw op ons vakmanschap en ervaring om aan al jouw sanitaire behoeften te voldoen, ongeacht de omvang of complexiteit van het project.

 

Contacteer ons