image
Terug naar nieuws

Nieuwe website.

icon 01 AUGUSTUS 2023

Ons doel bij het creëren van deze website was om deze zo volledig en veelzijdig mogelijk te maken. Zo kun je nu eenvoudig het onderhoud van je cv-ketel tot en met airco toestel plannen - een functie die we hebben toegevoegd om je het leven een beetje makkelijker te maken. Maar dat is niet alles, we willen je ook een beter inzicht geven in ons bedrijf, onze waarden, en wat we voor jou kunnen betekenen.

Houd er echter rekening mee dat het onderhouden van deze website een voortdurend werk in uitvoering is. We zullen blijven sleutelen en verbeteren, waarbij je kunt rekenen op frequente updates en veranderingen.

Toch hopen we dat deze website een middel zal zijn om onze klanten een nog betere service te kunnen bieden. We zien het als een kans om onze relatie met jullie, onze gewaardeerde klanten, te versterken en jullie te helpen waar we kunnen.

Dus neem een kijkje, maak gebruik van de nieuwe functies en laat ons weten wat je ervan vindt. We zien ernaar uit om je terug te zien en hopen je binnenkort te mogen begroeten.

Tot snel!